Hess-díjas: Kiss Mária Klára

Olvasóink értékelése:  / 0

Gyártás-előkészítés: amikor a nyomdai teljes működést ismerni kell

Az ANY Biztonsági Nyomda gyártás-előkészítési vezetője, Kiss Mária Klára, vagy ahogy mindenki hívja a nyomdában, Mara szülei is nyomdászként dolgoztak. Így talán nem meglepő, hogy középiskolásként is, majd később, már a Könnyűipari és Műszaki Főiskola hallgatójaként is a nyomdában végzett diákmunkát.

Bővebben...

Hess-díjas: Imre Géza

Olvasóink értékelése:  / 0

A megfelelő védelmet a biztonsági elemek kombinációja nyújtja

Az ANY Biztonsági Nyomda okmánybiztonsági szakértője, Imre Géza hazai és nemzetközi viszonylatban is elismert szaktekintélynek számít. Nem csupán Magyarországon, hanem számos európai és tengerentúli városban is tartott előadásokat. Azt vallja, egy okmány megfelelő védelmét a biztonsági elemek jól átgondolt kombinációja nyújtja, ahol az okmány minden alkotóelemét, így a papírt, a grafikát, a nyomdafestéket magas szinten védik.

Bővebben...

Hess-díjas: Széchenyi István

Olvasóink értékelése:  / 0

Egy emberöltő és a nyomdatörténelem

Ritka kincs manapság az a munkavállaló, aki 45 éven át lojális cégéhez, munkabírásával és kitartásával követendő példát mutatva a mögötte álló generációknak. Széchenyi István élete, sorsa ennyi ideje kötődik össze a kecskeméti Petőfi Nyomda életével. Nyugdíjba vonulását megelőzően vehette át a Hess-díjat, amivel példaértékű munkásságát ismerték el.

Bővebben...

Kiegészítő információk