Aktuális számunk hirdetői

KARTONNA 2017 jótékonysági akció

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

A Marzek Csoport és két békéscsabai leányvállalata, a Marzek Kner Packaging és az M-Flexilog számára kiemelten fontos a társadalmi szerepvállalás.

A cégcsoport idén hat tonna, azaz 40 ezer ív jó minőségű kartont adományozott békéscsabai általános iskoláknak, ezzel igyekszik hozzájárulni a gyermekek vizuális fejlesztéséhez. A kartonok főleg rajz- és technikaórákon lehetnek hasznos segédeszközök, anyagok. Kása István Zoltán ügyvezető jelezte, a nyomda három nap alatt juttatta el a 428 dobozba csomagolt, 2 millió forint értékű kartont az iskoláknak

A Marzek Csoport és két békéscsabai leányvállalata, a Marzek Kner Packaging és az M-Flexilog számára kiemelten fontos a társadalmi szerepvállalás – mondta a sajtótájékoztatón Kása István Zoltán. Az elmúlt években például inkubátort adományoztak a békéscsabai kórháznak, 1001 labdát juttattak el az óvodásoknak.

Békéscsabán kiemelt szerepet tölt be a nyomda- és csomagolóanyag-ipar, amelynek meghatározó tagja a Marzek Csoport – hangsúlyozta Szarvas Péter polgármester.

Emlékeztetett, a cégcsoport több milliárd forintos fejlesztéseket hajtott végre Békéscsabán, munkahelyeket teremtve, növelve a város gazdasági erejét. Kormányzati támogatásból nyomdaipari képzőközpont is épül, várhatóan a 2019/20-as tanévre, hogy biztosítsák a szakember-utánpótlást.

 

 

 

 

Share

Kiegészítő információk