Aktuális számunk hirdetői

Papíráremelések Magyarországon

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Folyamatos áremelésre kényszerülnek a hazai papír-nagykereskedők. Mindenki egybehangzó véleménye szerint ez nem a vég, hanem csupán a kezdet. A folytatás 2018-ban biztosan borítékolható.

Antalis Hungária

 

Az Antalis Hungária Kft. már 2017 őszétől emelte a GD-GT karton, könyvkötőlemez, címkepapír, önátíró papír, volumenizált papír, recycled papír, majd 2017. október 1-jétől a famentes papír árát.

 

 

*

Europapier Budapest

 

Tisztelt Partnerünk!

A cellulóz világpiaci árának folyamatos növekedése, valamint a gyártási segédanyagok kedvezőtlenebb beszerzési feltételei, továbbá a gyártói kapacitások teljes lekötöttsége miatt, a gyártó partnereink újabb 5-8%-os áremelést jelentettek be felénk, melyet 2018. január 2-ától történő kiszállításainktól kezdődően, életbe léptetni kényszerülünk. Az áremelés érinti az általunk forgalmazott famentes ofszet- és irodai papírokat, mázolt papírokat, kartonokat, önátírókat és a design papírokat is.

Kereskedőink az eddigi gyakorlatnak megfelelően hamarosan személyesen is fel fogják keresni Önöket, hogy az áremelés pontos részleteiről tájékoztatást nyújtsanak.

Megértésüket és együttműködésüket megköszönve

             Üdvözlettel:

             Udvarvölgyi Sándor ügyvezető

 

 

*

Igepa 2R

 

Tisztelt Partnerünk,

Mint ahogy más hazai és külföldi piaci forrásokból is értesülhetett, a  cellulóz árának emelkedése, valamint a mázolt és mázolatlan papírok iránti kereslet növekedése 2017. negyedik negyedévben sem állt meg.

Ezért mind az európai, mind a tengerentúli gyártók a januártól történő szállításokra 5-8%-os emelkedést jelentettek be, az elérhető mennyiségek limitálása mellett.

Munkatársaim jelenleg is azon dolgoznak, hogy a már megszokott magas szervizszínvonal mellett az Ön és vállalkozása számára a legkedvezőbb szállítási árakat tudják kidolgozni.

Hamarosan, napokon belül személyesen is felkeresik Önt, hogy tájékoztassák az árváltozás időpontjáról, mértékéről, valamint a termékek köréről. Megértését és támogatását megköszönve,

                      Rusin Mihály ügyvezető igazgató

 

 

*

Papyrus Hungária

 

Tisztelt Partnereink,

a gyártók az eddig bejelentett áremeléseket végrehajtották, és 2018. január 15-től további áremeléseket jelentettek be. A bejelentett áremelést kénytelenek vagyunk az indent árainkban azonnal, raktári kiszolgálásnál készleteink függvényében érvényesíteni.

Az áremelés mértéke mázolatlan termékek, mázolt termékek, hulladékbázisú termékek (szürkelemez, könyvkötőlemez, GD-, GT-kartonok) és önátíró termékek esetében további 5-8% magasabb áron szállítanak a gyártók, a mennyiségek korlátozása mellett.

Az árváltozást kénytelenek vagyunk továbbhárítani, és egyben szeretnénk biztosítani Önöket afelől, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy folyamatosan a legmagasabb szervizszintet biztosítsuk a jelen helyzetben. Konkrét áraikról a cégükkel kapcsolatban álló üzletkötő fogja Önöket tájékoztatni.

Ennek megfelelően árlistás áraink 2018. február  1-jétől   ismét   elérhetőek   lesznek a Papyrus webes felületén.

Kérjük, hogy fenti bejelentésünket vegyék figyelembe, amikor árajánlataikat készítik. Eddig bizalmukat megköszönve a további sikeres együttműködés reményében maradok

                   Tisztelettel:

                              Palkó Roland  vezérigazgató

 

 

 

Share

Kiegészítő információk