Aktuális számunk hirdetői

Aslan WrapTheHouse

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Folyamatosan bővülnek a digitálisan nyomtatható fóliák felhasználási területei. Kreatív módon lehet velük a falakat, portálokat kül- és beltéren egyaránt dekorálni.

Öntapadós,  speciális  fóliák  már egyszerűen kihelyezhetők a legkülönbözőbb struktúrájú falfelületeken, amelyek fényes és matt felületűek egyaránt lehetnek. Az Aslan például DFP–45 típusnévvel reflexiómentes fóliákat fejlesztett ki matt felülettel, ami transzparens és fehér választékban egyaránt elérhető. Különös előnye ennek a típusnak, hogy megőrzi matt jellegét, valamint a nyomtatás után nem igényel védőlaminálást.

Időjárással szemben is ellenálló az öntapadós fóliák speciális ragasztóanyaga, ezért kültéren legalább 3 évig is felhasználható különböző struktúrájú falfelületeken, amelyek lehetnek sima betonfalak, érdes vakolatú felületek vagy téglaépítmények  egyaránt.  Az  öntapadós  fóliák hat hónapon belül garantáltan visszaszedhetőek anélkül, hogy valamiféle anyag visszamaradna a felületen.

Különböző  céllal  rövid  és  hosszú  távon is könnyen dekorálhatók a kültéri felületek, amelyek így kitűnő promóciós lehetőséget biztosítanak a legkülönbözőbb célokra. Jól használhatók városépítészi és dekorációs célra is a DFP–55 matt és a DFP–65 transzparens fóliák, melyek reflexiószegények. Éles kontúrú motívumok és írások is kitűnően megjeleníthetők a fóliákon, sőt, színátmenetek is használhatók. A 80 mikron vastagságú PVC-bázisú fóliák solvent-, eco-solvent-, Latex-nyomtatókban, valamint UV-tintákkal is nyomtathatók. 18/1 plakátformátumok könnyedén összeállíthatók az új öntapadós anyagok segítségével.

 

 

Share

Kiegészítő információk