Aktuális számunk hirdetői

Durst plusz a Fespán

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Innovációra, biztonságra, fenntarthatóságra koncentrál a Durst. Ezt a pluszt kívánja a hatékonyság és a gazdaságosság növelésével nyújtani az olasz cég. Szervizopcióit megnövelt garanciaidővel, virtuális supporttal és analitikai funkcióval egészítette ki.

Új szélesformátumú nyomórendszerek a Rhotext 325 és a Rho WT 250. Mindkét berendezés UV-technológiával dolgozik. A Durst Water Technology alkalmazásával a felhasználók újabb piaci  szegmenseket  képesek  termékeikkel kiszolgálni. DSR Automatica E rendszerével a Durst már az imaging piacra is belép.

3,2 méter széles a Rhotex 325 ipari nyomtató. Textíliák nyomtatására használható, és 390 m2/órás sebességgel nyomtat közvetlenül a textíliára vagy transzferpapírra, mindezt a Durst Water technológiával segítségével. Jumbo tekercsek is behelyezhetők a gépbe, így nagy mennyiségű nyomdai munkák is felügyelet nélkül folyamatosan végezhetők. Távirányítás és elemzőfunkciók segítik a termelést, növelik a hatékonyságot, és biztosítják a folyamatos termelést. A Rho WT 250 egy síkágyas nyomtató, ami kompromisszum nélkül, környezetbarát módon nyomtat papíralapú médiákra, hullámkartonokra, műanyagokra, többek között akrilra, polikarbonátra, polipropilénre. Ofszetnyomtatási minőséget produkál gazdaságosan ez a szélesformátumú nyomtató.

A Durst továbbfejlesztette P10 gépcsaládját, így a Rho P10 250 HS Plus 40 százalékkal nagyobb termelékenységgel dolgozik 15 százalékkal kevesebb tinta felhasználása mellett. Ez a berendezés tekercsről tekercsre is képes dolgozni kétoldalas nyomtatással.

Továbbfejlesztették a sikeres 5 méteres nyomtatási szélességű berendezéseket is, így a Rho 512R Plus művészeti nyomatokra is képes 1200 dpi-s felbontással. A robusztus felépítés 24/7 üzemmódot tesz lehetővé, process- és speciális színek egyaránt nyomtathatók vele. Új V-Cut rendszerrel látták el a berendezést.

 

Share

Kiegészítő információk