Aktuális számunk hirdetői

Epson H&M Design Awards

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Textilnyomtatási technológiáját helyezte a középpontba az Epson, a kiállításon a SureColor SC-S eco-solvent rendszerre és az SC-F textilnyomtatóra koncentrált.

Standjának dekorációjánál Epson az ismert textil- és divatdesigner, Richard Quinn terveit használta fel, akivel már hosszú távon együttműködik. A közös munka egyik eredménye többek között a H&M Design Awards 2017 elnyerése is. Működés közben hat SureColor modellt is prezentált kiállítási standján az Epson.

Vásári érdekességnek számít a 64 colos SureColor SC-S80600, amely 10 színnel dolgozik. UltraChrome GS3 tintákat használ, melyek között vörös, fehér és fémszínek egyaránt megtalálhatók. Ez a rendszer megfelel a CI-színelőírásoknak is. Kitűnő a nyomtatási minőség monomereken, mint pl. vinileken is. A SureColor SC-F9200 nagy teljesítményű tintaadagoló-rendszerrel működik, melynek segítségével megszakítás nélkül is lehet dolgozni. A felbontás 720x1440 dpi 100 m2/óra maximális sebesség esetén. A magas minőségű soft signage és textiltermékek gyártása alacsony gyártási költség mellett történik, amit többek között az Onyx és a Caldera RIP-ek és Front-End menedzsmentrendszerek biztosítanak. Az Epson a legkülönbözőbb megrendelői igényeket elégíti ki berendezéseivel, mint például 3D-s termékek, ajándéktárgyak, mobiltelefon-tartók, csészék, kulcstartók, textil-, poliészter és pamuttermékek nyomtatása.

 

Share

Kiegészítő információk