Aktuális számunk hirdetői

Agfa a Fespa 2017 kiállításon: Európai piaci bevezetés

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

A Fespán mutatta be az Agfa Avinci DX3200 soft-signage nyomtatóját az európai piac számára. A robusztus felépítésű, termoszublimációs nyomtatóval magas minőségű, élő színeket tartalmazó, kül- és beltérben egyaránt felhasználható nyomdatermékek készíthetők.

Hat színnel (CMYKLcLm), nagy sebességgel nyomtat az Avinci. Színtere bővített, nemcsak a színárnyalatokat, hanem a legapróbb részleteket is visszaadja a nyomtató. Természetesen a Fespa látogatói megismerhették a Jeti Tauro H2500 LED inkjet-nyomtatót is, amely az Agfa szélesformátumú portfóliójának zászlóshajója. Ez a hibrid UV- nyomtató 2,5 méter széles, tekercses rendszerű, amely flexibilis és merev nyomathordozók feldolgozására egyaránt alkalmas. Kisebb energia-felhasználása révén a LED-verzió a higanygőzös lámpás rendszerek igazi alternatívája.

Fehér szín nyomtatásra is alkalmas a Jeti Ceres RTR3200 LED. Ez a berendezés egy keményen strapálható rendszer, dual print nyomtatási elvével háttér-megvilágításokhoz és block-out nyomtatási termékek készítésére egyaránt alkalmas.

Hatszínes és fehérfestékes a Jeti Mira 2732 HS LED inkjet-rendszer, amelyhez tekercses opció is csatlakoztatható. Print & Prepare funkciója segítségével a kezelő levilágítás közben már betöltheti a következő munkát. A nyomtatásnál a lakkozási funkció kitűnő hatásokat ér el.

3,2 méter széles, hat színes+fehér az Anapurna H3200i LED berendezés. Ez a hibrid nyomtató szintén alkalmas minőségi kül- és beltéri anyagok nyomtatására.

Minden nyomtatójához az Agfa az automatizált Asanti work-flow-ját szállítja, amely optimalizálja és automatizálja az előkészítés, a gyártás és a végfeldolgozás lépéseit. Az alapverzió automatizálást, színmenedzsmentet, Preflighting funkciót tartalmaz. Az Asanti 3.0 esetén harmadik fél készülékei is integrálhatók az Agfa rendszerhez, így a felhasználó a teljes üzem gyártási folyamatát optimalizálhatja. Az Asanti work-flow-hoz integrált Tiling segítségével túlméretes bannerek és reklámanyagok nyomtathatók, melyek mérete átlépi a maximális nyomtatási területet, de nyomtatáskor automatikusan készülnek a szükséges utasítások. Az Asanti integrálja a PrintSphere szoftvert is, aminek segítségével gyors adatcsere lehetséges, és a StoreFront legújabb verziójának felhasználásával a nyomdai szolgáltató web-to-print és webshop tevékenységeket automatizálva végezhet.

UV LED-tintáival szilárd és flexibilis nyomathordozókra egyaránt nyomtathatnak az Agfa-felhasználók, amelyek között különlegességek is találhatók, mint például nyújtható PVC-k vagy vékony fóliák.

 

Share

Kiegészítő információk