Aktuális számunk hirdetői

Xeikon–EFI együttműködés a digitális címkegyártásban

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

A digitális nyomtatás és címkegyártás egyik világmeghatározója a Xeikon, amely a Flint csoport tagja. Stratégiai együttműködést kötött az EFI-vel a digitális címkegyártás területén. A Xeikon világviszonylatban felveszi portfóliójába az EFI Jetrion keskenypályás címkenyomó rendszert, ugyanakkor továbbra is fejleszti száraztoneres digitális UV-inkjet-technológiáját az öntapadócímke-gyártás piacára.

Ipari digitális inkjet-nyomtatásra alkalmasak az EFI Jetrion berendezései. A high-end LED technológia számos területen használható. Az EFI Jetrion rendszer egyedülálló integrált megoldás, amely tartalmazza a nyomtatást, a lakkozást, a vágást és stancolást egyaránt az UV-inkjet-címkegyártás számára.

Több mint harminc éve fejleszti digitális rendszereit a Xeikon, és világviszonylatban több mint ötszáz speciális címkenyomó működik az öntapadócímke-gyártás területén. A rendszer tartalmazza a work-flow-t, a nyomdagépet és a feldolgozó- konfekcionáló egységeket is. Mindehhez a világ minden részén szerviztevékenységet és supportot biztosít.

A keskenypályás digitális címkegyártás egy növekvő piaci szegmens. Ezen a területen 100–50 000 darab címke gyártása folyik. A Xeikon továbbra is fejleszti a Xeikon Cheetah szériát, ami az öntapadócímke-gyártás jelenlegi csúcsrendszere, valamint a Xeikon 300 gépcsaládot is. A Jetrion ezeket az UV-inkjet-technológiákat egészíti ki.

 

Share

Kiegészítő információk