Aktuális számunk hirdetői

Kodak: marad a Prosper inkjet-család

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Megrendelőkkel, potenciális vevőkkel folytatott tárgyalássorozat után a Kodak vezetése meghozta a döntést, miszerint a Kodak megtartja Prosper digitális tekercsnyomó üzletágát, és továbbra is fejleszti azt.

Nagymértékben hozzájárult döntéshez, hogy 2016-ban a Prosper üzletág 40%-os fogalomnövekedést tudott felmutatni, ami ráadásul éves szinten egyenletes elosztásban jelentkezett. Az Enterprise Inkjet Systems Division (EISD) üzletág 2017-ben is jelentős növekedéssel számol. A következő generációs Ultrastream technológia jó alapokat biztosít mindehhez.

A Kodak Ultrastream programját partnerek segítségével fejleszti, melynél maximálisan figyelembe veszik a piaci igényeket. Jelenleg a Kodak 17 vállalkozásnak szállítja az Ultrastream Evaluations-Kits technológiáját. Közöttük megtalálható a Fuji Kikai, a GOSS China, a Matti, a Mitsubishi Heavy Industries Printing & Packaging Machinery (MHI-PPM) és az Uteco is. Ezek a cégek integrálják a Kodak Utrastream technológiáját rendszereikbe, ami a Kodak számításai szerint 2019-ben lesz piacérett. Mindezek hozzájárultak ahhoz, hogy a Kodak átdolgozta EISD-üzletágának stratégiáját.

 

Share

Kiegészítő információk