Aktuális számunk hirdetői

A nyomtatott kommunikációért

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

A Nyomda- és Papíripari Szövetség által alapított Nyomtatott Kommunikációért Alapítvány az idei évtől megkapta a jogosultságot, hogy a személyi jövedelemadó 1%-os felajánlásait gyűjtse. Az alapítványt nyomdai és papíripari szakemberek széles szakmai közössége támogatja.

Három éve, 2015-ben alapította a Nyomda- és Papíripari Szövetség az alapítványt azzal a céllal, hogy minél szélesebb társadalmi körben népszerűsítse a nyomdászszakmákat, megismertessék  a nyomdászat iránt érdeklődőkkel a 21. század kihívásait és technikai megoldásait, valamint kiemelten fontos feladatuk, hogy biztosítsák és erősítsék a képzett nyomdász-utánpótlást, támogassák az oktatást középiskolai és egyetemi szinten.

Konkrét tevékenységek, melyeket az Alapítvány Kuratóriuma által meghatározott projekttervek alapján végeznek:

– nyomdalátogatási programok szervezése diákoknak vidéki helyszíneken,

– pályaválasztási rendezvények támogatása, azon való részvétel,

– oktatási célú támogatás, ennek keretében például eszközbeszerzés, diákok és diákcsoportok pénzbeli vagy egyéb jellegű támogatása,

– díjak, ösztöndíjak alapítása vagy adományozása,

– nyári printtáborok szervezése.

A fenti tevékenységeket, programokat másfél éve szervezi a szövetség, ezek szélesebb körben történő terjesztésében ad segítséget az alapítvány.

Az idei évtől az Nyomtatott Kommunikációért Alapítvány megkapta a jogosultságot a személyi jövedelemadó 1%-os felajánlásának gyűjtésére, így most Önt is szeretnék megkérni arra, hogy az Ön által felajánlható összeggel támogassa tevékenységüket. A támogatáshoz szükséges Nyilatkozatot és adószámot az adója bevallásakor tudja kitölteni, és megjelölni.

Nyomtatott Kommunikációért Alapítvány adószáma: 18656132-1-43

 

 

Share

Kiegészítő információk