Aktuális számunk hirdetői

Melyik a legjobb? Mondd meg te! - az Európa Könyvkiadó MOME-s trailerei

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Az Európa Könyvkiadó mozgóképes könyvajánlókkal népszerűsíti köteteit, a tíz kisfilm július 1-jétől lesz látható a kiadó Youtube csatornáján. A trailereket a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) elsőéves média dizájn szakos hallgatói készítették; a maximum három perces ajánlók célja az olvasói érdeklődés felkeltése.

 

Az alkotások olyan köteteket ajánlanak, mint például Amir Gutfreund az áprilisi nemzetközi könyvesztiválra megjelent regénye, A mi holokausztunk vagy például Hal Vaughan Egy ágyban az ellenséggel - Coco Chanel titkos háborúja című könyve. A kisfilmek hétfőtől július 12-ig lesznek láthatók a kiadó Youtube csatornáján.

 

Az Európa nemrég megjelent tizenöt könyvéből készített könyvtrailerek tükrözik az alkotók egyéni látásmódját. A tizenöt mozgóképes ajánlóból az Európa Könyvkiadó munkatársai választották ki azt a tíz alkotást, amely felkerül a kiadó Youtube csatornájára, valamint a Facebook-oldalára, ahol szavazni is lehet a legjobban sikerült filmre.

http://www.youtube.com/playlist?list=PLKehE_nWT5NmEmqXqxRcO3eFbCpiswvSm

Az Európa Könyvkiadó több könyvéhez készült már trailer, legutóbb Szabó Szonja filmrendező forgatott ajánlót Háy János A mélygarázs című könyvéhez, Csáki László krétaanimációja pedig Dimitri Verhulst Elcseszett napok egy elcseszett bolygón című regényét népszerűsítette.

 

Fénykép: A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem első éves média design szakos hallgatói készítettek nekünk könyvtrailereket. Keressük a közönségkedvencet! Délutántól minden videó látható lesz a youtube csatornánkon, és elindítunk majd egy szavazást, ahol te is megmondhatod, hogy szerinted melyik a legjobb. A szavazók között ajándékkönyveket sorsolunk ki. Hamarosan bemutatjuk a videókat, és indul a szavazás!

Indexkép

Indexkép

Indexkép

Indexkép

Indexkép

Indexkép

Indexkép

Indexkép

Indexkép

Indexkép

Indexkép

Share

Kiegészítő információk