Aktuális számunk hirdetői

Nyomdai szolgáltatók mint multichanel-szervezők

Olvasóink értékelése:  / 0

Canon end-to-end megoldások


Poingban a Canon Production Printing Business Days néven bemutatta teljes portfólióját, amellyel a nyomdai szolgáltatóknak end-to-end megoldásokat ajánlanak, és segítségükkel multichanel szolgáltatóként új piaci megoldások sokaságát kínálhatják megrendelőik számára.

Bővebben...

Fuji Xerox a Távol-Keleten

Olvasóink értékelése:  / 0

Japánban fejlesztették ki a Xerox hatszínes Iridesse berendezést, amelyet a Xerox Color 1000és az iGen5 között pozicionál.

Bővebben...

Kodak: marad a Prosper inkjet-család

Olvasóink értékelése:  / 0

Megrendelőkkel, potenciális vevőkkel folytatott tárgyalássorozat után a Kodak vezetése meghozta a döntést, miszerint a Kodak megtartja Prosper digitális tekercsnyomó üzletágát, és továbbra is fejleszti azt.

Bővebben...

Az értékre, ne a költségre koncentráljon!

Olvasóink értékelése:  / 0

Nagyot durrantott a Konica Minolta

Magyarországon is bemutatta, és mostantól hozzáférhetővé teszi a Konica Minolta Európában forgalmazott technológiáit. Ezt Regionális Innovációs Konferenciáján és Kiállításán jelentette be a Ferihegyi Repülőtér 1. terminálján 2017 októberében. Az egész napos rendezvény mintegy 31 előadását a Konica Minolta Japán, Anglia, Németország és Magyarország csúcsvezetői és együttműködő partnereinek képviselői tartották. Minden előadás az innovációról, új üzleti megoldások fejlesztéséről, és a végső célról, a profit növeléséről szólt.

Bővebben...

Kiegészítő információk