Rotec Premium Sleeve

Olvasóink értékelése:  / 0

Rotec Premium Sleeve

Hosszantartó, állandó minőség tintasugaras UV-technikával

Állandó méretstabilitás, különleges nyomtatási igények és egyedi rendszerupgrade. Ezeket kínálja a Flint az új Rotec Premium Sleeve flexonyomó rendszerével.

Nagyobb nyomtatási sebesség, szabványosított festékrendszer, súlycsökkentés és magasabb minőségi igény jellemzi a flexonyomtatás piacát. Egyre nagyobb az igény a hosszú élettartamú, minőségileg változatlanul maradó sleeve-k (hüvely-nyomóformák) iránt. Nem változhat a külső átmérő és a körforgási stabilitás, valamint az extrém pontos regisztertartás és az állandó párhuzamosság a nyomtatás alatt.

A Rotec Premium Sleeve termékcsaládnál a Flint tovább csökkentette tűrési értékeit. Meglévő Rotec-rendszerek upgra­del­he­tőek. A nemes acél regisztergyűrűvel ellátott berendezéseknél a Rotec Low Weight Design áll rendelkezésre. A rendszer segítségével akár 30 százalékkal is csökkenthető a sleeve súlya. Ez természetesen függ a falvastagságtól valamint a hos­sztól is. A nagyon vastag falú és hosszú sleeve-k súlya a Rotec Premium Low Weight Sleeve rendszer segítségével csökkenthetőek.

A Rotec & Seal rendszer védi a sleeve-k oldalsó homlokfalát a nedvességtől valamint az oldószerektől egyaránt. Így az nem sérülhet meg, vagy nem duzzadhat fel. Jelenleg már kapható a Rotec Omega­ Surface Technology és a Rotec Register ring valamint Rotec Low Weight Design. A Rotec End Seal upgrade 2010 elején kerül forgalmazásra.

 

Share

Kiegészítő információk