Aktuális számunk hirdetői

KM: Print for Pay-Operation

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

A nyomdaipari szolgáltatók jobb kiszolgálása érdekében a Konica Minolta növelte a rendelkezésre állást, a nyomtatási minőséget, a megbízhatóságot és a stabilitást új AccuiroPress C6100 és C6085 berendezéseivel.

Lap/percet jelent az utolsó három számjegy, így a C6100 100 lap/perccel, a C6085 pedig 85 lap/perccel dolgozik. Az integrált Color Care Suite a Front-to-Back regisztrálást automatizálja, a színkezelést és a papír tulajdonságait figyelembe véve gyorsítja a termelést.

Minőségigényes nyomatok készítésére alkalmasak  ezek  a  rendszerek,  és  digitális képminőségük megegyezik az ofszetnyomtatás  minőségével. A rendszereket a Digital 1234 Business Support Program támogatja, az automatizált funkciók között megtalálható az automatikus színbeállás, a skill-less üzemmód, az árnyalatos nyomtatás állandó ellenőrzése, a Front-to-Back regisztráció. Tovább stabilizálták a papírvezetést, és ennek következtében 52–400 g/m2-es, valamint prégelt papírok is nyomtathatók. Az ofszetminőséget a Simitri HD E toner biztosítja, ami alacsony hőmérsékleten fixálható, így csökken a papírsérülés, és javult a nyomtatási minőség.

 

Share

Kiegészítő információk