Aktuális számunk hirdetői

Hírek

Street Art Show 2018 - indul az utcaművész-verseny

Utcaművészeknek szerveznek országos versenyt 9 magyar nagyváros közreműködésével. A Street Art Show-n mindenki részt vehet, aki az utcán is meg tudja győzni a közönséget a tehetségéről, a győztesről ugyanis minden helyszínen a nézők szavaznak majd. A területi fordulók után a legjobbak jövő májusban a fővárosban mutatkoznak be újra, ahol eldől majd, ki a legjobb utcaművész Magyarországon0

Bővebben...

Rangos nemzetközi díjat nyert a Cewe Fotókönyve

Huszonkilenc neves nemzetközi fotómagazin kiadója választotta meg idén a TIPA World Awards 2018 nyerteseit. A „Best Photo Print Service“ kategóriában az effektlakkozott borítóval ellátott Cewe Fotókönyv érdemelte ki a rangos elismerést.

Bővebben...

Fennállásának 15. évfordulóját ünnepli idén a Design Hét Budapest

Idén ősszel is megrendezésre kerül a hazai designszcéna legrangosabb eseménye, a Design Hét Budapest. A rendezvénysorozat szervezői az alkalomhoz illő programkínálatot ígérnek.

Bővebben...

Mentorprogramot hirdet a Kitchen Budapest

A Kitchen Budapest, a T–Systems innovációs laborja megnyitja a jelentkezést nyári mentorprogramjába. A Talent és Lift programok csapatoknak és egyéni jelentkezőknek kínálnak lehetőséget 6 illetve 3 hónapos együttműködésre, ami elsősorban technológiai és üzletfejlesztési támogatást jelent.

Bővebben...

Egymillió euróból terjeszkedhet tovább a BOOKR Kids

 

Összesen 1 millió euró tőkebefektetést kap a Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelőtől a meseolvasást forradalmasító BOOKR Kids. A társaság további nemzetközi terjeszkedést tervez a kapott forrásból.

Bővebben...

A MEWA tárolói rendet tartanak az üzemben

A tiszta munkához rendet kell tartani az üzemekben és a műhelyekben. Különösképpen így van ez mindazokon a helyeken, ahol folyamatosan használják a MEWA törlőkendőit: a nyomdákban, ahol festékeket kell eltávolítani, a gépjárműjavító műhelyekben, ahol tűzveszélyes olajszármazékok csöpögnek vagy az esztergagépek közelében, ahol fémforgácsokat kell letörölni. De hová kerüljenek a tiszta és – főleg – a használt törlőkendők, hogy ne legyen keveredés, és a tűzvédelmi szabályok betartásán se essen csorba?

Bővebben...

Kiegészítő információk