Aktuális számunk hirdetői

A Xerox a világ legetikusabb vállalatai között

Olvasóink értékelése:  / 0

A Xeroxot 2018-ban is a világ legetikusabb vállalatai közé választotta a rangos Ethisphere Institute, mely élen jár az etikus üzleti folyamatok támogatásában és azok elterjedésének elősegítésében.

Bővebben...

2018 IF Design díjas Canon termékek

Olvasóink értékelése:  / 0

A Canon számára megtisztelő hat új IF Design díjat ítélt az elismert iF International Forum Design GmbH zsűrije 2018-ban. A design és technológia magas szintű ötvözete eddig is a Canon fejlesztéseinek középpontjában volt. Az elismerések és a pozitív visszajelzések a folyamatos innovációra ösztönzik a vállalatot.

Bővebben...

Névváltozás a Kurz Hungáriánál

Olvasóink értékelése:  / 0

Tisztelt Partnerünk!

Ezúton szeretném értesíteni Önöket, hogy a Leonhard Kurz Hungária Nyomófóliázó Kft. elnevezése 2018. február 12-től az alábbira változik:

LEONHARD KURZ South-East Europe Kft.

Bővebben...

Applikációkra és optimalizálásra költenek a kkv-k 2018-ban

Olvasóink értékelése:  / 0

Mi lehet a legnagyobb üzlet a dokumentumkezelési szektorban jövőre? Mit fejlesztenek, és mire költenek majd inkább a vállalkozások? Mire érdemes nagyobb hangsúlyt fektetniük a szolgáltatóknak a siker érdekében? A Xerox várakozásai szerint a digitalizáció jelentősen átformálja ezt a szektort, és számtalan lehetőséget teremt a kis-és középvállalatok számára is arra, hogy hatékonyabban működjenek.

Bővebben...

Kiegészítő információk