A digitális változások aktív részesei vagyunk: FinishingFirst a Horizonnál

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Horizon bepillantást nyújt a digitális átalakulások korszakába

 A  Horizon Akadémia ismét találkozópontja a nyomdaipar döntéshozóinak. A Horizon GmbH meghívja nyomdaipari ügyfeleit és az érdeklődőket egy intenzív hálózatépítésre és Know-how-transzferre. A FinishingFirstrendezvény az automatizáció és hálózatépítés jegyében bemutatja az integrált gyártási folyamatok potenciális lehetőségeit, amelyekben a nyomdai feldolgozás egyre meghatározóbb szerepre tesz szert.

A Horizon Akadémia nemzetközi vendégeit 2017. szeptember 26./27-én német nyelven beszélő vendégeit pedig 2017.szeptember 28./29-én várja nagy szeretettel.

A nyomdaipar vezető személyiségei, mint Hans Gutúr a Hunkeler AG-től és Patrick Piechaúr az Onlineprinterstől, bepillantást nyújtanak a napi gyakorlatba és megvitatják stratégiáikat az üzleti modellek továbbfejlesztésére.

Hatékony feldolgozás egy példánytól az ipari termelési mennyiségig.

A rendevény keretei között a résztvevők a teljesen átépített bemutatóteremben több, mint 20 élő bemutatón vehetnek részt, ahol közvetlen közelből láthatják a gépeket működés közben. Az együttműködésnek köszönhetően a Hunkeler, Canon, valamint Crown van Geldercégekkel a Horizon az idei évben egyidejűleg három digitális tekercs felhasználási lehetőséget mutat be könyvek, brosúrák és DM-termékek variábilis gyártására. A  SmartStacker és a SmartSlitterberendezéseknél szintén kétféle variábilis ívfeldolgozási lehetőség kerül bemutatásra.

Új a FoldLiner 7, amely egy kombinált rendszer hajtogatógépből és irkafűzőből, valamint a B2 formátumot feldolgozó AFV-56 hajtogatógépből. A rendszer hangsúlyváltást jelent a félformátumú táskás hajtogatógépeknél a  Dynamic-Fold-technológiának és a Score-Navigator alkalmazásnak köszönhetően. Sok érdeklődőt fog vonzani a StitchLiner Mark III is. A legújabb irkafűző teljesítménye és könnyű kezelhetősége annyira meggyőző, hogy a Horizon cég kilenc hónap alatt világszerte 100 darabot értékesített a berendezésből.

Norbert Wienckúrnak ,a Horizon cég ügyvezetőjének nyilatkozata szerint: „A nyomdaipar erős motorjaként tekintünk magunkra. Ezért a második FinishingFirstrendezvényünkkel ismét teret kívánunk biztosítani a párbeszédre és az együttműködésre. A hálózatos és automatizált megoldásaink megmutatják, hogyan készülhetnek fel a nyomdai vállalkozások a digitális átalakulásokra.“

A FinishingFirstrendezvényen költségmentesen vehetnek részt, a résztvevők lehetséges száma azonban korlátozott. Kérjük ezért a kedves érdeklődőket előzetesen regisztráljanak. Jelentkezési határidő 2017. szeptember 8-a.

Jelentkezés: https://www.finishing-first.de

 

A 2016-ban a FinishingFirstrendezvényen előszőr bemutatott StitchLiner Mark III-ból  időközben világszerte több, mint 100 darabot értékesített a Horizon.

 

 

Integrált nyomtatás élőben: A Horizon Akadémia egyedülálló bemutatóterme egész Európából vonzza az érdeklődőket.

Kép forrása: Horizon GmbH

 

 

 

Share

Kiegészítő információk