Aktuális számunk hirdetői

TANULJ SZAKMÁT! szakképzési börze nyomdaipari részvétellel

Olvasóink értékelése:  / 0

A Print: a Te jövőd! projekt keretében a Nyomda- és Papíripari Szövetség is részt vett a TANULJ SZAKMÁT! kiállításon.

Bővebben...

KREATÍV REGGELI a Tótfalusi Iskolában

Olvasóink értékelése:  / 0

2018. március 24.-én (szombaton) 10-13 óráig az Iskola szeretettel várja a nyomdászat iránt érdeklődő, nyomdásznak tanulni készülő gyerekeket és felnőtteket.

Bővebben...

Átadták a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara 2018. évi szakképzési díjait

Olvasóink értékelése:  / 0

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara és tagvállalatai a 2013-as alapítás óta kiemelt figyelmet fordítanak a szakmailag magas színvonalú, hasznos tudást közvetítő és gyakorlatorientált szakképzés támogatására. A DUIHK Szakképzési Díja a fenti elvek szerint szervezett képzés kiemelkedő szerepét méltatja a fiatalok szakmai életútjának beteljesülésében. A díj egyúttal ösztönözni kívánja a vállalatokat, hogy vállaljanak szerepet a szakképzés rendszerében, mert e képzés révén kölcsönösen előnyös módon kapcsolható össze a társadalmi felelősségvállalás a gazdasági előnyökkel.

Bővebben...

Az Óbudai Egyetem az Educatio Kiállításon (2018)

Olvasóink értékelése:  / 0

2018-ban is hasznos információkkal, bővülő képzéskínálatunk bemutatásával és meglepetésekkel készültünk az Educatio Kiállításra. A 2018. január 18-20. között, a Hungexpón zajló rendezvényen több mint 20 képviselőnk várta az érdeklődők kérdéseit, de más érdekességekkel is találkozhattak standunkon a rendezvényre kilátogatók, így egy félbevágott elektromos autót is megnézhettek, és mókás fotófalunknál is fényképezhettek OÉ-s ajándékokért.

Bővebben...

Kiegészítő információk