Aktuális számunk hirdetői

Street Art Show 2018 - indul az utcaművész-verseny

Olvasóink értékelése:  / 0

Utcaművészeknek szerveznek országos versenyt 9 magyar nagyváros közreműködésével. A Street Art Show-n mindenki részt vehet, aki az utcán is meg tudja győzni a közönséget a tehetségéről, a győztesről ugyanis minden helyszínen a nézők szavaznak majd. A területi fordulók után a legjobbak jövő májusban a fővárosban mutatkoznak be újra, ahol eldől majd, ki a legjobb utcaművész Magyarországon0

Bővebben...

Rangos nemzetközi díjat nyert a Cewe Fotókönyve

Olvasóink értékelése:  / 0

Huszonkilenc neves nemzetközi fotómagazin kiadója választotta meg idén a TIPA World Awards 2018 nyerteseit. A „Best Photo Print Service“ kategóriában az effektlakkozott borítóval ellátott Cewe Fotókönyv érdemelte ki a rangos elismerést.

Bővebben...

Fennállásának 15. évfordulóját ünnepli idén a Design Hét Budapest

Olvasóink értékelése:  / 0

Idén ősszel is megrendezésre kerül a hazai designszcéna legrangosabb eseménye, a Design Hét Budapest. A rendezvénysorozat szervezői az alkalomhoz illő programkínálatot ígérnek.

Bővebben...

Elindult a World Press Photo Awards utazó kiállítás

Olvasóink értékelése:  / 0

Elindult a World Press Photo utazó kiállítás. A Canon 26 éve támogatja a világ legjobb sajtófotóit felvonultató seregszemlét, amely idén már a 61. alkalommal került megrendezésre. Budapesten szeptember 21-től tekinthető meg a kiállítás.

Bővebben...

Kiegészítő információk