Négy új partnervállalattal dolgozik együtt a Design Terminál

Olvasóink értékelése:  / 0

A Design Terminál a mentorprogramjának záró eseményén, a január 31-i Demo Day-en jelentette be új együttműködő partnereit. A Design Terminál célja, hogy tehetséggondozó programjaival hidat képezzen vállalatok és startupok között.

Bővebben...

Tápláléklánc – grafikai pályázat nyertesei

Olvasóink értékelése:  / 0

A Budapesti Metropolitan Egyetem Vizuális Kommunikáció Intézete és a Magyar Plakát Társaság közösen kiírt Tápláléklánc grafikai pályázatára 135 feltöltött pályamunka érkezett, a zsűri többkörös szavazata alapján a kiállításon összesen 30 alkotó 36 munkája látható. A díjazottak kilétére a díjátadó-megnyitó keretében január 27-én derült fény. Ekkor került átadásra a kategóriánkénti három díj és a közönségdíjak is.

Bővebben...

36. Magyar Sajtófotó Pályázat díjazottjai

Olvasóink értékelése:  / 0

A Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) által kiírt Magyar Sajtófotó Pályázatra idén 247-en pályáztak sikeresen 2260 munkával; a zsűri összesen 6302 képet tekintett meg.

Bővebben...

Black+White Photography of the Year 2018

Olvasóink értékelése:  / 0

A Black+White Photography Magazin és a Fujifilm közös pályázatára egyaránt nevezhettek profik és amatőrök. Évente hirdetik meg, és az egyik legelismertebb verseny, a Photographer of the Year társrendezvényének tartják.

Bővebben...

Kiegészítő információk