Aktuális számunk hirdetői

Doming/domborcímke/folyékony lencse ki hogy ismeri

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 
Az UV gyanta előnyei vitathatatlanok: környezetbarát, várakozás nélkül, azonnal rendelkezésre áll, nem kell kevergetni, nem kell az eszközöket minden felhasználás után eldobni, vagy tisztogatni, nem igényel laboratóriumi tisztaságú levegőt, hulladékmentesen használható és legfőképpen a leggyorsabban szárad. Szemben a 24 órás száradási idővel, mindössze 5-6 perc alatt.

KEZDŐKNEK

Induló készlet: BIODOME START
Öntapadós címkék gyantabevonattal = hozzáadott érték, magasabb árrés, luxusérzet.
Nem vitathatóak az UV DOMING előnyei:
  • ultragyors
  • környezetbarát, tiszta
  • egyszerű
Magyarországi elterjedését az adagoló és szárító egységek ára lassítja.
Az első lépésekhez megtételéhez azonban nem kell a csúcstechnika. A képen látható összeállításhoz nem szükséges bankhitel. A termelés felfutása esetén pedig többszintű ajánlatunk van a további gépesítésre.

PROFIKNAK

Új magyar gép a grafika szolgálatában: DOM’B
Az UV-re térhálósodó, egykomponensű gyanta felviteléhez és „szárításához” fejlesztettünk a DOM’B gépet, ami – szakítva a korábbi módszerrel – egy készülékben tartalmazza az összes elemet: szárítót, adagolót, időzítőt/automatikát, ráadásul nem igényel sűrített levegőt.
A gép manuálisan vagy lábpedállal is működtethető egyedi címkék esetén. Kisebb szériánál már kihasználható, hogy a gépen pontosan állítható az egy-egy címkére kerülő gyanta mennyisége, és a címkék közötti kézmozdulathoz szükséges szünet ideje is. A gép ráadásul meg is tudja tanulni az egyforma címkékhez az elsőből, hogy mennyi gyanta szükséges hozzá, és ezután ezt az adagot ismétli ameddig csak szükséges.
Az UV szárítás további előnye, hogy előkészületek nélkül másnap ott folytathatjuk, ahol az előző napon abbahagytuk.
DOM'B egykomponensű gyantázó rendszer
Elkészült a DOM’B gép kistestvére a DOMB’A is, amelyik UV szárító doboz nélkül kínáljuk azok számára, akik már rendelkeznek szárítóval, vagy azoknak, akik többféle gyantát kívánnak váltogatva használni – hiszen a rugalmas gyantától a keményen át az ékszer keménységűig hozzáférhető az alapanyag.
Megtekintheti és kipróbálhatja a gödöllői bemutatótermünkben.

 

Felkeltettük az érdeklődését? A részletekért keressen bennünket elérhetőségeinken.

A Vasco csapata
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Share

Kiegészítő információk