Aktuális számunk hirdetői

K&H Vigyázz, Kész, Pénz! pénzügyi vetélkedő általános iskolásoknak!

Olvasóink értékelése:  / 1
ElégtelenKitűnő 

Fél millió forintból vehetnek könyveket és felszereléseket iskolájuknak a K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedő győztes diákjai, a legügyesebbek drónt vagy tabletet is nyerhetnek. A K&H Csoport tovább folytatja a fiatalok pénzügyi oktatását célzó kezdeményezését, és a 2017/2018-as tanévben immár nyolcadik alkalommal rendezi meg az általános iskolások számára, melynek  fókusztémája idén a pénzügyi digitalizáció témaköre, ezen belül is az online vásárlás legfontosabb tudnivalói. 

A verseny célja, hogy minél fiatalabb korban megismertesse a gyerekeket a pénz világával, hogy felnőve képesek legyenek önálló, tudatos döntéseket hozni.

A vetélkedőre általános iskolai tanulók nevezhetnek 3-5 fős csapatokkal,

két alsós (1-2. és 3-4. osztályosok) és két felsős (5-6. és 7-8. osztályosok) kategóriában.

A K&H Banks 2018. január 19-ig várja a nevezéseket és a pénzügyi vetélkedő első, online fordulójának megoldásait.

Az első, online fordulóban a csapatoknak a K&H Vigyázz, Kész, Pénz! pénzügyi vetélkedő honlapján elérhető feladatsort kell megoldaniuk, majd a legjobb megoldásokat beküldők egy második online fordulón vehetnek részt. Ezt követően a tavaszi regionális középdöntőkön már egymással versenyeznek a diákok, a legügyesebbek pedig a budapesti döntőn bizonyíthatják, hogy ők a legjobb pénzügyesek. A csapatok ebben az évben is olyan feladatokat kapnak az első fordulóban, amiket rövid idő alatt, akár közösen a tanórákon, szakkörökön is meg tudnak oldani.

A verseny tudásanyagát egy rajzfilm adja, amelyet továbbra is ingyenesen biztosít a K&H Bank a gyerekeknek és felkészítőiknek, csak úgy, mint minden más oktatási segédanyagot. A felkészültséget, a talpraesettséget és a szorgalmat természetesen jutalmazni is fogják.

Értékes nyeremények várják nemcsak a dobogós diákokat, hanem a felkészítőket és az iskolákat is.

Részletek és nevezés:

kh-vigyazzkeszpenz.hu

 

 

 

 

 

 

 

Share

Kiegészítő információk