Munkahelyteremtő pályázat 5 milliárd Ft keretösszegből

Olvasóink értékelése:  / 0

2018 február 9-ig beadhatóak a támogatási kérelmek a mikro-, kis- és középvállalkozások számára elérhető munkahelyteremtő pályázatra.

Bővebben...

Mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatása

Olvasóink értékelése:  / 0

A pályázat célja a KKV-k fejlődésének, gazdaságban betöltött szerepének, piaci pozíciójuk javítása érdekében az - új munkahelyek létrehozását eredményező - munkahelyteremtő beruházások támogatása. A pályázat célja továbbá a területi különbségek csökkentése, a térségi felzárkóztatás, a helyi gazdaság megerősítése. A gazdasági, társadalmi és munkaerőpiaci szempontból hátrányos helyzetű térségek, települések felzárkóztatásának érdekében az álláskeresők foglalkoztatásának - kiemelt összegű kiegészítő - támogatása, a foglalkoztatás regionális különbségeinek mérséklése érdekében.

Bővebben...

Pályázat mikro- és kisvállalkozások innovációs tevékenységének támogatásához

Olvasóink értékelése:  / 0

A felhívás a hazai mikro- és kisvállalkozásokat ösztönzi innovatív, gyorsan piacosítható termékek, szolgáltatások és eljárások kifejlesztésére. Kizárólag olyan projektek támogathatók, amelyek újdonságot tartalmaznak, üzletileg hasznosíthatók és hozzásegítik a mikro- és kisvállalkozásokat ahhoz, hogy innovatív vállalkozássá váljanak. Az NKFI Alapból meghirdetett felhívás a Közép-Magyarország régióból (Budapest és Pest megye) pályázható.

Bővebben...

Médiadesign 2017 pályázat

Olvasóink értékelése:  / 0

A design fontos, kezdje médiatermékénél!

2017-ben kiemelt kategóriával indul a Mediadesign verseny. A pályázat célja, hogy megtalálják és díjazzák a legszebben tervezett és kivitelezett médiatermékeket.

Bővebben...

Kiegészítő információk